9x T-shirt ninekdote bij For Keeps

Dit najaar haal ik voor For Keeps een aantal keren het onderst uit de ka… kast. Lukt het om een nieuwe blik te werpen op mijn collectie T-shirts?

Een statement maken met woorden is zeker aan mij besteed. Toch maak ik dit keer ook een uitstapje na een andere liefde: het borduren. Daarvoor zijn die shirts in mijn kast een mooi begin.

Dubbel inspiratie krijg ik door de artiesten die al een bijdrage de afgelopen tijd hebben geleverd voor For Keeps. Zij laten verschillende manieren zien waardoor de T-shirts in je kast exemplaren worden die je wilt uitdragen. Zo heb je voor je het weet in 100 shirts a GREEN STATEMENT! Dat wordt een collectie om uit te dragen.

Herwaardering voor een garderobe lijkt een luxeprobleem. Toch kun je nog steeds keuzes maken die wegwerp zoveel mogelijk tegen gaan. Kledingstukken vormen daarin geen uitzondering. En wel zo eerlijk zo dicht mogelijk bij huis en dit al in je kledingkast te doen.

In deze komende 9 blogs neem ik je mee op reis in de maakbare wereld die we met zijn allen creëren! Deel 1 van: 9x T-shirts uit de kast is nu te lezen op For Keeps. Wie weet haal jij nog het onderste uit jouw kast!